ЧУВАР На Торта Од Леб Транспарентна Кутија За Леб Јасен Сад За Складирање Тост Храна Овошје Зеленчук Крцкав Организатор Чувар На Сирење за Фрижидер, 2 парчиња Сад З?
  • Неодамнешно

ЧУВАР На Торта Од Леб Транспарентна Кутија За Леб Јасен Сад За Складирање Тост Храна Овошје Зеленчук Крцкав Организатор Чувар На

DEN 1206.40

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

€Повеќекратна употреба q контејнерите за храна може да се користат во многу прилики, како што се кујна, дом, пекарница, кафуле и други места Quod Safe Q кутијата за леб е изработена од добар материјал кој не е лесно да се деформира. Оваа кутија за леб е-доказ, така што можете да ја користите со доверба. ●Едноставен Дизајн●рабовите на кутијата за леб се тркалезни и мазни, што може да не ви се изгребат прстите. €Практична Употреба Овие контејнери за храна со капаци ќе ги одржат суво вашето овошје, зеленчук и сирења. Секој организатор на фрижидер со капак е издржлив и нареден за уреден фрижидер. ●Прво клиентот Ги сакаме нашите клиенти и сме опседнати со вашето задоволство. Ако наидете на какви било проблеми за време на употребата, ве молиме контактирајте ме навреме. Опис кутијата за свежо чување е изработена од врвен материјал и е издржлива за долгорочна употреба.