Куки За Приврзок За Клучеви 2 парчиња Држач За Дрвен Капут Кука За Облека Закачалка За Крпи Држач За Организатор За Складирање На Ѕид За Спална Соба Соблекувална За?
  • Неодамнешно

Куки За Приврзок За Клучеви 2 парчиња Држач За Дрвен Капут Кука За Облека Закачалка За Крпи Држач За Организатор За Складирање На Ѕид За

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Одлично за ходници, фоаје, влезови, канцеларии, соблекувална, кујни и спални соби Лесни за инсталирање, куките се доволно цврсти. Здрава и еколошка, убава и елегантна текстура, ќе додаде гроздобер стил за вашиот дом. Држете широк спектар на работи како облека, чанти, капи итн. Изработени од врвно дрво кои се многу модерни и стилски, имаат голема носивост. Одлично за ходници, фоаје, влезови, канцеларии, соблекувална, кујни и спални соби. Лесни за инсталирање, куките се доволно цврсти. Здрава и еколошка, убава и елегантна текстура, ќе додаде гроздобер стил за вашиот дом. Држете широк спектар на работи како облека, чанти, капи итн. Изработени од врвно дрво кои се многу модерни и стилски, имаат голема носивост. Описразлични од другите тврди и остри метални куки, овие куки нема да го изгребат или повредат вашето тело или облека. Може да се користи за складирање и организирање насекаде.