4 Инчи Мини Табли за Торта стои Квадратни 30 парчиња/ПАКУВАЊЕ, Картон За Торта Од Златен Мус За Еднократна Употреба Со Обложена Подлога Отпорна На Маснотии Совршен З?
  • Неодамнешно

4 Инчи Мини Табли за Торта стои Квадратни 30 парчиња/ПАКУВАЊЕ, Картон За Торта Од Златен Мус За Еднократна Употреба Со Обложена Подлога Отпорна

DEN 271.68

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

30 ПАРЧИЊА/ПАКУВАЊЕ,ЗЛАТО,4 ИНЧНИ ТАБЛИ ЗА ТОРТА,7-15 ДЕНА ПРИСТИГНУВААТ КОРИСТЕТЕ ФБМ [Одделение за храна 3 инчи За Боја на внатрешен дијаметар : Златен Материјал : ПЕТ (Полиетилен терефталат) КОЛИЧИНА : 100 парчиња Во Форма на пакување : Тркалезна Температура издржи : - 70-120 ● какви придобивки можете да добиете : 1.Апсолутно безбедност храна одделение торта база, уживајте во празникот на колачи! 2.Мулти-функционални коцки држат не само мус колачи, туку и сите други закуски, земете максимална погодност.Употреба за еднократна употреба, еколошки материјал што може да се рециклира 100% .Добро спакувано во една кутија, не обезбедувајте кршење за време на породувањето. Услуга по Продажбата : ние обезбедуваме Услуга За Враќање На Парите, можете да уживате без проблеми и гаранција за бесплатна замена и гаранција за квалитет. Вашето задоволство е нашата најголема цел.