Џојунлео Златни Ѕидни Скали Комплет Од Два, 19 Златни Скали За Виткање Ѕидно Осветлување, Стакло Од Цевки Месинг Скали За Бања Ѕидни Светла За Спална Соба Дневна Соб?
  • Неодамнешно

Џојунлео Златни Ѕидни Скали Комплет Од Два, 19 Златни Скали За Виткање Ѕидно Осветлување, Стакло Од Цевки Месинг Скали За Бања

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

?КВАЛИТЕТНА УСЛУГА ПО ПРОДАЖБАТА : Ако Стаклената Нијанса Е Скршена, Ве Молиме Контактирајте Не Прво И Ние ќе ви Обезбедиме Заменска Стаклена Нијанса Металниот Дел Од Ѕидната Светилка Е Обложен Со Слој Од Антиоксиданс Материјал, Кој Може Ефикасно Да Спречи Кородирање На Металот И Продолжување На Работниот Век. Имаме Доволно Доверба Во Ѕидната Скала, Затоа Ви Обезбедуваме 2 Години Гарантна Услуга За Да Можете Со Сигурност Да Ја Користите Нашата Ѕидна Скала. ?ДВА МЕТОДИ ЗА ИНСТАЛАЦИЈА : Тубуларна Чиста Стаклена Сенка од 12,8 инчи, Опсегот на Осветлување На Сијалицата На Ѕидот На Цилиндерот Е До 360°. За Време На Инсталацијата На Ѕидот, Можете Да Го Инсталирате Ѕидот До Огледалото Со Сенката Свртена Нагоре. Можете Исто Така Да Ја Инсталирате Ѕидната Скала Над Огледалото Со Сенката Свртена Надолу. ?ПОГОЛЕМА ГОЛЕМИНА : Задебелената Стаклена Сенка се Третира со Посебен Процес за Да биде Потешко и Појасно. Големината На Стаклената Цевка Е 12,8 "Л*3 "Д; Основата На Ѕидната Скала : Е 4,7 "Д, А Вкупната Должина На Ѕидната Скала Е 19,6 ". Ѕидната Скала Тежи 5 Килограми. ?СОВРШЕН ЗА УКРАСУВАЊЕ НА ДОМОТ : Стаклениот Ѕид Е Дизајниран со Извор на Светлина Е26 и Има Многу Стилски Изглед Додека Ја Исполнува Функцијата За Осветлување.