Wallлкм Ѕид Полица Ковано Железо Ѕид Ѕид Виси Полица За Книги Дневна Соба Декорација Решетката Ѕид Виси Ѕид Решетката (Боја: Е, Големина
  • Неодамнешно

Wallлкм Ѕид Полица Ковано Железо Ѕид Ѕид Виси Полица За Книги Дневна Соба Декорација Решетката Ѕид Виси Ѕид Решетката (Боја:

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Елегантни и минимално дизајнирани полици кои го претвораат празниот ѕид во галеријата на вашите соништа Шуплив дизајн, едноставни и мазни линии, елегантен изглед, железни плочи и железни шипки се под земја. Може да се користи за поставување книги, играчки, колекционерски предмети, растенија и цвеќиња како декорација на ѕидови. Комбинацијата на модата и природата, ѕидот. Совршен за спална соба, дневна соба, продавница, продавница, кујна, подрум и многу повеќе. Елегантни и минимално дизајнирани полици кои го претвораат празниот ѕид во галеријата на вашите соништа. Шуплив дизајн, едноставни и мазни линии, елегантен изглед, железни плочи и железни шипки се под земја. Може да се користи за поставување книги, играчки, колекционерски предмети, растенија и цвеќиња како декорација на ѕидови. Комбинацијата на модата и природата, ѕидот. Совршен за спална соба, дневна соба, продавница, продавница, кујна, подрум и многу повеќе. Елегантни и минимално дизајнирани полици кои го претвораат празниот ѕиден простор во галеријата на вашиот дизајн од соништата, едноставни и мазни линии, елегантен изглед, железни плочи и железни шипки се под земја, може да се користат за поставување книги, играчки, колекционерски предмети, растенија и цвеќиња како украс на ѕидот комбинацијата на модата и природата, тапетите совршени за спална соба, дневна соба, продавница, продавница, кујна, подрум и повеќе организирајте ги и организирајте ги работите на прв поглед сцена : складирање кујна, десктоп складирањестил : 2 пакет во боја вклучува : 1 * полица (со исклучок на други демо производи)белешки : 1.