Подна Решетка За Списанија Ковано Железо Полица За Книги Полица Повеќеслојни Весници Периодични Изданија Слетување Едноставни Метални Книги Весници И Списанија ?
  • Неодамнешно

Подна Решетка За Списанија Ковано Железо Полица За Книги Полица Повеќеслојни Весници Периодични Изданија Слетување Едноставни Метални Книги

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●СЦЕНАРИЈА за АПЛИКАЦИЈА, Погодни За болници, трговски центри, чекални, училишта, станици, библиотеки, аеродроми, туристички атракции и други места, за да се олесни прикажувањето на разни информации, брошури, летоци и списанија Лакот е формиран во едно парче, без остри агли и точки за заварување, убави и безбедни. Зачекорен слоевит дизајн, лесен за класификација и проверка, деликатна мрежа, може да се носат дури и мали предмети. Страничен Дизајн Во Форма На V, убав, без странично истекување на предмети, зголемување на капацитетот. Подлогата за нелизгање што може да се прилагоди на висината, не се лизга и отпорна на абење, се движи без оштетување на подот. ●СЦЕНАРИЈА за АПЛИКАЦИЈА, Погодни За болници, трговски центри, чекални, училишта, станици, библиотеки, аеродроми, туристички атракции и други места, за да се олесни прикажувањето на разни информации, брошури, летоци и списанија. Лакот е формиран во едно парче, без остри агли и точки за заварување, убави и безбедни. Зачекорен слоевит дизајн, лесен за класификација и проверка, деликатна мрежа, може да се носат дури и мали предмети. Страничен Дизајн Во Форма На V, убав, без странично истекување на предмети, зголемување на капацитетот. Подлогата за нелизгање што може да се прилагоди на висината, не се лизга и отпорна на абење, се движи без оштетување на подот. ①УСЛУГА ПО ПРОДАЖБАТА кога ќе наидете на проблеми, можете да комуницирате со нас во секое време, и ние ќе ви дадеме задоволителен одговор.