НАБАВКИ ЗА ЧИСТЕЊЕ На АВТОМОБИЛИ ОД 4 ПАРЧИЊА Восочна Четка Апсорпција На Нанофибер Практични Материјали За Чистење Автомобили Четка За Чистење Возила За Чистење ?
  • Неодамнешно

НАБАВКИ ЗА ЧИСТЕЊЕ На АВТОМОБИЛИ ОД 4 ПАРЧИЊА Восочна Четка Апсорпција На Нанофибер Практични Материјали За Чистење Автомобили Четка

DEN 235.20

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Овој чистач на автомобили ќе се натрупа на вашиот автомобил, помагајќи ви да ги избегнете заморните, скапи патувања во перална за автомобили Влакната третирани со восок лесно, но нема да се изгребат. Без губење на косата, без остатоци, лесни и издржливи, убави. Силна апсорпција, мека и деликатна. Може да се користи за перење, депилација, чистење и високо квалитетни предмети за домаќинството до. Изработена од врвен материјал, четката содржи силна адсорпциона сила на четката со влакна може лесно да се отстрани и како што е каросеријата на автомобилот. Овој чистач на автомобили ќе се натрупа на вашиот автомобил, помагајќи ви да ги избегнете заморните, скапи патувања во перална за автомобили. Влакната третирани со восок лесно, но нема да се изгребат. Без губење на косата, без остатоци, лесни и издржливи, убави. Силна апсорпција, мека и деликатна. Може да се користи за перење, депилација, чистење и високо квалитетни предмети за домаќинството до. Изработена од врвен материјал, четката содржи силна адсорпциона сила на четката со влакна може лесно да се отстрани и како што е каросеријата на автомобилот. 4 Парчиња Нанофибер Чистач За Внатрешни Работи Четка За Депилација За Автомобил Чистење На Автомобили Со Долга Рачка ЗА АВТОМОБИЛ ВЕЛОСИПЕД Р. ЧАМЦИ Или Домашна Употреба (Сина)Опис дали сте имале доволно натрупување на вашиот цртичка автомобил? Овој супер мек автомобил цртичка прашина е токму она што ви треба! Оваа четка е дизајни за отстранување на , не само се движат наоколу! Оваа супер мека четка од микрофибер не гребе и не остава влакна на вашиот автомобил и површината на мебелот.