Котофер 100 парчиња Мали Кутии За Подароци, Фаворизирајте Кутии 2х2х2 инчи Кутии За Подароци Од Хартија Со Панделки Кутија За Бонбони За Свадба Фаворизира Туш За Беби?
  • Неодамнешно

Котофер 100 парчиња Мали Кутии За Подароци, Фаворизирајте Кутии 2х2х2 инчи Кутии За Подароци Од Хартија Со Панделки Кутија За Бонбони

DEN 239.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Големина : Кутии За подароци За Венчавки : 2"х 2" х 2 " /5 х 5 х 5 см, форма на коцка, големина на префект за бонбони, чоколади, колачиња, накит, нараквица ,прстен ,занает и други мали подароци Материјал : малите кутии се изработени од висококвалитетни мрсни крафт кутии, ултра дебели.и дојдете со бесплатни Панделки за подарок лакови. Овие исклучителни партија фаворизира кутии ќе се направи вашата партија незаборавни. Широки Прилики : кутиите За свадбена услуга се одлични за свадба/ туш за бебиња/ роденден/ детска забава/ невестински туш/ забава во градината и празнични прослави. Што Ќе Добиете : 100 парчиња црни кутии за услуга, 100 парчиња црни ленти. можете да врзете крст или лак јазол на врвот, кој ќе биде поелегантен и романтичен за забава. Лесно Се Склопуваат : тие доаѓаат во рамни и претходно преклопени,лесно се склопуваат, уредниот дизајн на кутијата ги прави идеално решение за предмети за подароци со непријатна форма. Котофер 100 парчиња Мали Кутии За Подароци,Фаворизирајте Кутии 2х2х2 Инчи Хартиени Кутии За Подароци Со Панделки Кутија За Бонбони За Свадба Фаворизира Туш За Бебиња Невестински Туш Роденденска Забава Апликација : Замислувајќи дека каков романтичен и елегантен подарок за венчавка кога ќе му подарите на вашиот гостин со оваа кутија за услуги.