6 Парчиња Оган Камион Роденден Материјали 32 Инчен Оган Балони Голем Пламен Балони Алуминиумска Фолија Оган Украси Крива Фолија Пожарникар Партија Фаворизира Пожа?
  • Неодамнешно

6 Парчиња Оган Камион Роденден Материјали 32 Инчен Оган Балони Голем Пламен Балони Алуминиумска Фолија Оган Украси Крива Фолија Пожарникар

DEN 159.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Богата Со Количина : во секое пакување има 6 парчиња пламени балони, а соодветната количина може да ги задоволи вашите дневни барања за употреба и замена, за украсување на разни забави со топла и радосна атмосфера Голема и Привлечна Големина : декорациите за роденден на пожарникарот мерат прибл. 80 х 60 см/ 32 х 24 инчи, кои се доволно големи за да привлечат внимание на другите и да остават длабок впечаток врз нив. Долго Време на Сервирање : огнените балони се изработени од квалитетен материјал од алуминиумска фолија, со јасно и светло печатење, сигурни и услужливи, кои не се лесни за кршење за долгорочна употреба, така што можете да ги користите со доверба. Лесен за Ракување : пред да го надувате балонот на пожарникарот, ве молиме исправете го за да биде мазен и надувајте го и истегнете го вишокот дел; После тоа, дизајнот на устата за самозапечатување го олеснува запечатувањето на балонот со стискање на устата, едноставен и удобен.