2 Пакувајте Сончогледи Цветни Кујнски Крпи Со Висечка Јамка Супер Абсорбента Мека Фарма Крпи За Садови За Кујна Во Живо Лавлоу Рустикални Крпи за Чај од Земја 18х28 С?
  • Неодамнешно

2 Пакувајте Сончогледи Цветни Кујнски Крпи Со Висечка Јамка Супер Абсорбента Мека Фарма Крпи За Садови За Кујна Во Живо Лавлоу Рустикални

DEN 345.44

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Високо АПСОРБИРАЧКИ МЕКИ КРПИ : Изработени од издржлив полиестерски микрофибер, овие крпи без влакненца се меки и разноврсни Абсорбента кујнски крпи за повеќекратна употреба се совршени крпи за садови за сушење садови. Ако барате крпи за садови за вреќи со брашно за кујна, абсорбентните крпи печатени со шема не само што ќе донесат празнични украси за вашиот дом, туку и ќе бидат вашите секојдневни крпи за сушење садови. Декоративни И ФУНКЦИОНАЛНИ : Нашите крпи за чај за кујна се совршени за да додадете декор за празнична кујна во вашиот дом. Секој смешен пешкир во таков комплет кујнски пешкир во фарма доаѓа со висечка јамка и може да се закачи за да донесе атмосфера во кујната во земјата и рустикална/ цветна/ животинска/ модерна забава во вашата кујна за секоја сезона. Овие висечки крпи за садови за сушење во кујна се исто така совршен избор за да се користат како украси за зимски празници пролет лето fall. Применлива ГОЛЕМИНА : овие кујнски крпи за раце доаѓаат во дарежлива големина од 18" х 28". Овие резонантни кујнски крпи се совршени за да ги задоволат вашите потреби во секојдневните кујнски активности, како што се крпи за чај, крпи за крпи, крпи за садови, крпи за садови, кујнски крпи за раце, крпи за плажа, спа пешкир, крпи за капење и совршени за миење садови, сушење, готвење, бар, кафе, печење и чистење. Одличен ПОДАРОК за ПРАЗНИЦИ : Донесете насмевка на вашите пријатели и семејството со тоа што ќе им ги подарите овие кујнски крпи декоративен сет. Нашите украсни кујнски крпи се дизајнирани да донесат радост во секој кујнски декор и со смешни дизајни додаваат дополнителна атмосфера на празниците на фестивалот, роденденските и подароците за загревање на куќата. Овие крпи за чај можете да ги користите и за изработка, шиење и завиткување на вашите подароци за да дадете стилски и уникатни изјави. Идеален за подароци за загревање на куќата. Лесна НЕГА : овој комплет крпи за вреќи со брашно може да се пере во машина, нема да избледи по многу перења и ќе остане супер мек.