FXNFXLA Фен За Чевли, Фен За Чизми, Грејач За Чевли За Брза Топлина, Електричен Одвлажнувач За Чизми За Слободно Стоење И Решетка За Сушење На Грејачот На Закачалката, 4 ?
  • Неодамнешно

FXNFXLA Фен За Чевли, Фен За Чизми, Грејач За Чевли За Брза Топлина, Електричен Одвлажнувач За Чизми За Слободно Стоење И Решетка За Сушење

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ТИВКО И БЕЗБЕДНОСНО РАБОТЕЊЕ : Номиналната Моќност ОД 30 W Го Прави Овој Производ Заштеда на Енергија, а Соодветната Температура Нема да Предизвика Случајни Изгореници Не Испушта Премногу Звук Кога Работи. Овој Електричен Чевел Има СЕРТИФИЦИРАН УЛ. Можете Да Бидете Сигурни дека Тоа е Мудар Избор. ФУНКЦИЈА : Сушење, топло, Заштита на чевлите од влажност! Загрејте ги чизмите во студено зимско утро. За сушење чевли за теретана или спортски чевли за нозе. Погоден за сите видови чевли и чизми, памучни влечки, кожени чевли, платнени чевли, работни чизми, чизми за снег и патики. СИТЕ ОБУВКИ И МАТЕРИЈАЛИ : Безбедно Сува Кожа, гума, Неопренови, Платно, Синтетика, Микрофибер. ПОГОДЕН ЗА РАЗЛИЧНИ ВИДОВИ ЧЕВЛИ : Дизајнот на Овој Електричен Фен За Чевли Е Погоден за Закачување Различни Видови Чевли. И Температурата е Безбедна За Чевли Од Различни Материјали, Нема Да биде Премногу Висока за Да ги Оштети Чевлите. Може Да се користи и на Ракавици, Капи и Додатоци. ГАРАНЦИЈА : секој проблем по добивањето на стоката, ве молиме слободно контактирајте не веднаш, нашиот искусен тим за услуги на клиентите ќе одговори за 24 часа. КАРАКТЕРИСТИКИ И ПРИДОБИВКИ Одлично за зимско време надворешната опрема Брзо се загрева И суши сите видови на надворешен снег и опрема за ладно време Се Загрева и суши чевли, чизми, ракавици И Други предмети Нема повеќе да се враќате со ладна, влажна опрема безгрижна употреба Безбедна за употреба Со Сите материјали Безбедни На допир Компактниот отпечаток Може да се стави насекаде Во куќата Чувајте го Во гаража, фоаје, перална или веднаш до решението За Складирање На предната или задната врата Одлично место За чување предмети додека не одите ПОВТОРНО надвор спецификациска моќност : температурата од 30w Достигнува 122°-131° фаренхајт.