Набијан самовила градина - 6 парчиња минијатурни самовили додатоци за фигури за надворешни или куќички за самовила градина за самовила фигурини за градинарски дек?
  • Неодамнешно

Набијан самовила градина - 6 парчиња минијатурни самовили додатоци за фигури за надворешни или куќички за самовила градина за самовила фигурини

DEN 239.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[Услуга за издржливост и внимателност] : Ако имате какви било прашања во врска со нашите производи, ние ќе ви помогнеме во рок од 24 часа, ве молиме слободно контактирајте со нас Ние сме посветени да ви обезбедиме подобро искуство за купување!. [Подарок за самовила] Оваа декорација на бајки за цвеќиња може да создаде своја сопствена серија за бајки за бајки и нови семејни традиции со собирање комплети. Секој сака бајки. [Материјал со висока безбедност] : Нашите додатоци за градина во бајка се изработени од висококвалитетна природна смола, рачно насликани, водоотпорни и материјали за отповик на 'рѓа, сертификација на безбедност на децата, нетоксични или разновидни хемиски стилови и можат да издржат употреба на употреба на употреба на употреба на употреба многу деца. [Различни сорти] : Нашите додатоци за градина во бајка имаат најразлични намени, има 6 вида од кои може да се изберат, многу погодни за декорација на статуа на отворено или на тревникот или под дрвото, во садови за цвеќиња, стаклени контејнери, вкусен концерен Растенијата, градините од зеленчук, нашите градини за бајки носат топлина на секое семејство. Секое место што сакате да го украсите. [6 статуи на бајки] : 6 додатоци за бајки во градина, облечени во слатки разнобојни здолништа. Нашите додатоци за бајки градина можат да создадат своја сопствена серија за бајки градина и нови семејни традиции. Fairy Garden - 6pcs Miniature Fairies Figurines Accessories for Outdoor or House Decor Fairy Garden Supplies fairy garden figurines fairy garden accessories outdoor miniature fairies figurines fairy garden figurines for kids fairy garden figurines miniature fairy garden figurines set fairy garden accessories fairy garden figurines small100% brand new and Висок квалитет на квалитети : Комплет за бајки за градина : Овој комплет за бајки за градина создава прекрасна поставка за игралиште за бајки и живописни бои се прекрасни и ќе донесат многу задоволство на секоја градина.

Style :Fairy Garden:
The Size:23cmH:
Material:
Resin
Note:
1.Please allow 0-1cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid.
2.Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you!:
Package includes(without retail package):
6 x Fairy Figurines :