Bestonzon 24 пакет мини куфери кутии за бонбони, минијатурен пластичен тркалачки куфер со транспарентен капак, забави за патувања и прослави кутија за подароци од бонбо?
  • Неодамнешно

Bestonzon 24 пакет мини куфери кутии за бонбони, минијатурен пластичен тркалачки куфер со транспарентен капак, забави за патувања

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Погоден за забава на вашите гости на роденденот, свадбата, Божиќната забава, семејниот собир или само секојдневната употреба Мал и компактен, не заземајќи многу простор, поудобно за чување и употреба. Уникатниот дизајн на куферот е исклучителен, роман, полн со креативност и многу украсен. Користење на материјал за PS и фино изработка и за долг живот. Држејќи бонбони, закуски, мали подароци, колачиња, чоколадо и сл. Погоден за забава на вашите гости на роденденот, свадбата, Божиќната забава, семејниот собир или само секојдневната употреба. Мал и компактен, не заземајќи многу простор, поудобно за чување и употреба. Уникатниот дизајн на куферот е исклучителен, роман, полн со креативност и многу украсен. Користење на материјал за PS и фино изработка и за долг живот. Држејќи бонбони, закуски, мали подароци, колачиња, чоколадо и сл. Опис ОВДЕ барате практична и деликатна кутија за пакување подароци или бонбони, овој производ ќе биде мудар избор за вас. Овие кутии за свадбени бонбони со дизајн на облик на куфер се мулти-употреба, пополнети со колачиња, бисквити и бонбони, пополнете со вашите уникатни подароци.