Cabilock 2pcs Дисплеј Шлем Носилка Држач За Сушење Поддршка Држач За Обликување Капа За Складирање Организатор Закачалка Продавница Декоративен Држач, Стил Рамка Желез?
  • Неодамнешно

Cabilock 2pcs Дисплеј Шлем Носилка Држач За Сушење Поддршка Држач За Обликување Капа За Складирање Организатор Закачалка Продавница Декоративен

DEN 2.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Железо ДРЖАЧ ЗА ДРЖАЧ за ПЕРИКАУсвојување на премиум материјал, овој производ е издржлив и долготрајна употреба. САМОСТОЈНА РЕШЕТКА за КАПИКорисно за прикажување предмети на локации или домови во продавници за малопродажба, многу практично. Дисплеј Решетката. ПЕРИКА ШТО ЈА ПРАВИ главатаУпотреба, перики за складирање; берачи од деформација од деформација; прикажување перики во продавницата; нека перики брзо се сушат. ШАПКА ПЕРИКА ОРГАНИЗАТОРПогоден За продавница за облека, продавници за капа/капа или домашна употреба. ПРИКАЖУВАЊЕ НА РЕШЕТКАТА КОРИСТИ ОДЛИЧЕН ДРЖАЧ за ПЕРИКА : Совршен За чување на федорите, периките и хаубите складирани и прикажани. Пакетот Вклучува 1 х Карактеристики На Решетката За Капа-дизајнот на изгледот на производот е едноставен и дарежлив. - Погоден за прикажување капи во продавница за малопродажба, трговски центри итн. - Големина : Околу 31,00Х16, 00Х16, 00см/ 12, 18Х6, 29Х6, 29инч. - Производот е извонредно направен, а не лесно да се оштети. - Материјал : Железо.