Четки За Шминка Кабуки Што се повлекуваат, Четка За Руменило За Руменило За Руменило За Патување Професионална Четка За Коректор За Мешање Минерали Пренослива Чет?
  • Неодамнешно

Четки За Шминка Кабуки Што се повлекуваат, Четка За Руменило За Руменило За Руменило За Патување Професионална Четка За Коректор За

DEN 111.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●Четки За Шминка Што може да се повлечат ● со дизајн Што може да се повлече, четката за козметика изработена со висококвалитетни синтетички влакна, супер мека, совршена за целосно покривање на темелите во прав, мешање минерали, руменило на лицето и без пролевање, помагаат да се создаде совршена шминка €Мултифункционална Употреба Qabuki четка може да се користи за течна основа, прав основа, крем основа, руменило, крем руменило, гел руменило, течни руменило, трепери и бронзери апликација. ●Совршени Четки За Патување ● оваа мини четка за шминка е совршена за секојдневно нанесување шминка или патување, со капак за заштита на четката. нејзината идеална големина е да се напика во патна торба или да се чува во вашата чанта, лесна за носење, погодна за професионална употреба, домашна употреба , патување наоколу или дури и за работа. ●Моќ На Убавината●оваа четка за руменило во прав е одлична за секојдневна шминка, лесна за лепење пудра, природна боја, униформа за рендерирање. Оваа четка за шминка за подлога ви овозможува брзо и рамномерно нанесување козметика за лице за беспрекорно лице. €Искуство На клиентите ● Купете ЧЕТКИ ЗА Шминка СИНИД Кабуки без ризик.Ако не сте задоволни или имате проблем со нашиот производ,ве молиме не двоумете се да контактирате со нас, ние ќе ви понудиме поврат на средствата, без прашање. Четка За Повлекување - - - Избор За Да Изгледате Поубаво Гради беспрекорна, висока покривна основа со густо спакувани влакна за да создаде мазен изглед со целосна покриеност без линии на четки Како да ја користите четката 1. Завртете ја или натопете ја четката во прав и нежно допрете го вишокот.