Релаксирачки есенцијални масла поставени -ylang ylang, масло од бергамот, масло од цимет, масло од лимон, масло од фронсинсе и есенцијални масла за спиење и релаксација. ?
  • Неодамнешно

Релаксирачки есенцијални масла поставени -ylang ylang, масло од бергамот, масло од цимет, масло од лимон, масло од фронсинсе и есенцијални

DEN 191.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

100% чиста терапевтска оценка - Опуштете се есенцијални масла сетот ги содржи сите масла потребни за мир на умот! Вклучено : масло од лаванда, масло од ylang ylang, масло од белгамот, масло од фронсинс, масло од цимет и масло од лимон Премиум квалитет Нај -чисто и најверојатно миризливо есенцијално масло на пазарот. Секое од масла вклучени во овој сет е чист и се подложува на ригорозно тестирање на квалитет. Објектот за дестилација е GMP, ISO 9001 и кошер овластен. Осигурете се дека сите масла што ги купувате ги имаат овие квалификации!. Тотална релаксација - Овој сет ги вклучува најдобрите масла потребни за да се одморат, да се релаксираат и да се подмладат. Користете ги индивидуално за нивната уникатна моќ, или создадете свои убави мешавини за мирис! Контактирајте нè за многу рецепти и идеи за мешавина. Сет за подароци за најдобра вредност - сите комплети за есенцијално масло од Рејчел Паркер доаѓаат убаво спакувани како што е прикажано на сликите на списокот и направете фантастичен подарок за секоја пригода.