Etет редок кристален литиум кварц Обелиск 3,5 инчи приближно. Jumbo Energized Cleansed Charged Agate Authentic Gemstone Grighine Crystal Jet International Imonesifer е само референца
  • Неодамнешно

Etет редок кристален литиум кварц Обелиск 3,5 инчи приближно. Jumbo Energized Cleansed Charged Agate Authentic Gemstone Grighine Crystal Jet International

DEN 2.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Енергизиран врвен квалитет A ++ Gemstone Crystal Quartz Lithium obelisk Најдобро за заздравување, медитација, кристална терапија, позитивна енергија, балансирање на чакра, мир на умот, медитација, подарок, врзување, духовно будење, психичка свест, WICCA, пагански ритуали. Енергизиран врвен квалитет A ++ Gemstone Crystal Quartz Lithium obelisk. Долго приближно 3,5 ". Најдобро за заздравување, медитација, кристална терапија, позитивна енергија, балансирање на чакра, мир на умот, медитација, подарок, сврзување, духовно будење, психичка свест, Вика, пагански ритуали. Сликата е само референтен литиум кварц, природен антидепресив, е смирувачки и балансирачки за телото, умот и срцето. За Литиум кварц се вели дека резонира со секоја нота на музичката скала. Како кристална алатка, литиумскиот кварц може да помогне да се раствори сегашната животна емоционална болест бидејќи го открива минатиот извор на проблемот на ниво на клеточна меморија. Литиумскиот кварц му помага на едно ослободување на негативни прилози бидејќи го зајакнува протокот на позитивна енергија. Литиумскиот кварц потсетува подлабока медитација за заздравување, емоционален мир и поврзаност со повисокото јас. Меѓу многуте различни симболи на антички Египет е и Обелиск. Ова е уникатен споменик на четири страни, кој стои висок и завршува со врвот сличен на пирамида. Најстариот египетски обелисци се сметаше за монолитни по природа, каде што може да се видат посовремени обелици, направени со употреба на индивидуални камења, а во некои случаи тие дури може да имаат специјално дизајнирани внатрешни простори. Некои експерти за кристали сметаат дека Обелисиците се дизајнирани да ги ослободат вградените енергии под кората на земјата. Обелисците се стратешки поставени на земјата за полека да ја расипат секоја енергија што може да предизвика уништување. Обликот го одржува рамнотежата на енергијата на земјата со преземање на зачуваните енергии и ослободување на нив во атмосферата што треба да се циркулира низ целиот свет. Willе ве задржи безбедни и заземјувани и ќе ви помогне да се придржувате кон заштитните енергии на каменот во секое време што ви треба. Општо, Обелисиците имаат натписи од сите четири страни, а исто така и делови од пирамидон понекогаш се врежани со бас-релјеф. Овие споменици ја симболизираат стабилноста и креативната сила што ја има сончевиот Бог. Сликата е само референца. Енергизиран врвен квалитет A ++ Gemstone Crystal Quartz Lithium obelisk. Најдобро за заздравување, медитација, кристална терапија, позитивна енергија, балансирање на чакра, мир на умот, медитација, подарок, врска, духовно будење, психичка свест, Вика, пагански ритуали. Убавината на овие производи е тоа што може да биде Користено насекаде и насекаде лесно и прави додаток на вредност со импресивна комбинација. Бидејќи може да се додаде и да се меша во скоро сите видови варијации, вашата иновација и имагинација можат да работат чуда над вашата креативност. Чакра (тркало санскрит) е енергија Центар на телото што организира одредени животни процеси на физичко, ментално и емоционално ниво. Клервојаните ја гледаат чакра како многу обоено, ротирачко тркало. Кристалната терапија се заснова на премисата дека кристалите можат, во извесна смисла, да комуницираат со енергиите што течат Околу човечкото тело. Кристалните терапевти избираат кристали внимателно за секој поединечен пациент, бидејќи секој се верува дека има уникатна моќ за лекување.