Коеали, отворено камуфлажа завој за завиткување хартија лента за вода, доказ за вода, еластична завои глуждот за завојување на завои на отворено за прва помош, нетк?
  • Неодамнешно

Коеали, отворено камуфлажа завој за завиткување хартија лента за вода, доказ за вода, еластична завои глуждот за завојување на завои на отворено

DEN 1500.80

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Завои за завиткување на само-лепило : Не ткаени ткаенини овозможуваат вентилација, така што кожата може да дише под нив, што е добро за кожата и подобро за заздравување Лента за дишење на рани : Прва помош за самопочитување на завојувањето е погоден за делови од телото, како што се глуждот, зглобот, прст и така натаму, може да обезбеди оток, рани за облекување, прскање и општа болка ,. Камуфлажа лента за завој : Направено од неткаена ткаенина, а не алергична на безбедноста на кожата. Ролни за завој : Може добро да ја заштити вашата кожа од гребнатини и гребнатини и е многу погодна за вежбање. Задавање завојување на завој : - Разумниот дизајн го прави потрајни и не лесно оштетен. Пакетот вклучува 4 Rolls X Bandage Wrappers Goods Oprity Non- Wonen Bardage Wrap 04inch.Non- Рефлексивна лента 85 X1.Fabric Bandagage 10cm / 176.Desert Tan Camo Tap Производ за спортска заштита. Лепички завој, лесен за сечење или солза, може добро да ги завитка и да ги заштити прстите, глуждовите и другите делови.