Polymaker Matte Pla Filament 1.75mm PLA пакет од 2, 1kg картонски спојници PLA FILAMENT 1.75 - Полтерра PLA 3D пакет на филамента за печатач, печатете со повеќето 3Д печатари со употреба на 3D филам?
  • Неодамнешно

Polymaker Matte Pla Filament 1.75mm PLA пакет од 2, 1kg картонски спојници PLA FILAMENT 1.75 - Полтерра PLA 3D пакет на филамента

DEN 319.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

? 【Мат финиш】 - Политерра ПЛА е филамент PLA 1,75 mm со неверојатна матна површина што помага да се сокријат слоевите на вашиот принт ? 【Затегнување и без влага - Политерра ПЛА е внимателно намоткана за да се избегнат какви било проблеми со затегнување, сушени и вакуум запечатени во вреќа со Ziplock со десикант. Ве молиме, проверете дали никогаш нема да го испуштите врвот на влакното бидејќи може да создаде јазли. Дупките од страната на колибата можат да се користат за да се спречи ова прашање. ✨ 【Лесно отстранување на поддршката】 - Филаментот за 3 D печатач Polyterra PLA е дизајниран да се поддржува и да се отцепи лесно, заштедувајќи го вашето време и проблеми за време на отстранувањето на поддршката. ? 【Засади дрво】 - За секоја купена количка, полимакер ќе засади едно дрво во областа каде што се купува количката. ⚙ 【Поставки за печатење】 - млазница : 210˚C, кревет : 50˚C, брзина : 60 ​​mm/s. ? 【Мат финиш】 - Политерра ПЛА е филамент PLA 1,75 mm со неверојатна матна површина што помага да се сокријат слоевите на вашиот принт. ? 【Затегнување и без влага - Политерра ПЛА е внимателно намоткана за да се избегнат какви било проблеми со затегнување, сушени и вакуум запечатени во вреќа со Ziplock со десикант.