УПКОХ 1 Сет Држач За Плочи Сервер Керамички Сервирање Порцелански Одвојувачки Послужавници Материјали Свеќа Метал Сад И Штандови Партии Свадба Штанд Послужавник ?
  • Неодамнешно

УПКОХ 1 Сет Држач За Плочи Сервер Керамички Сервирање Порцелански Одвојувачки Послужавници Материјали Свеќа Метал Сад И Штандови

DEN 2.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ШТАНД ЗА ПРИКАЖУВАЊЕ КЕКСИ користи Широк спектар на употреба, погоден за прикажување кекси, десерти, бисквити, овошје, бонбони, чоколади, колачи и закуски ЗАЧИНИ плоча усвојува едноставен и стилски дизајн со двослоен простор за да ги задоволи вашите потреби за складирање. КРЕАТИВЕН ШТАНД за ТОРТА Произведен со врвен материјал, практичен и за употреба. ОВОШНА ЧИНИЈА Елегантен изглед, фина изработка и атмосфера од висока класа ќе се обојат на вашиот банкет. ПРАКТИЧЕН ДРЖАЧ за ТОРТА Погоден За секаков вид храна, како што се колачи, сушено овошје, овошје, леб,. Пакетот Вклучува 1 x Сет На Карактеристики На Држачот За Торта - малата големина и дизајнот што се одвојува го прават за партиско складирање храна Поцврста Решетка. - Големина : Околу 23, 50Х11, 70Х8, 00см/9, 24Х4, 60Х3 држач за торта и држач за кекси. - Широк спектар на употреба, погоден за прикажување кекси, десерти, бисквити, овошје, бонбони, чоколади, колачи и закуски штандови за десерт. - Материјал : Керамички, метален Сервер За Торта-долниот држач е стабилен, така што нема потреба да се грижите дали храната ќе падне од полицата за десерти.