Омиро Компактно Огледало За Шминка со Светла, ПРЕДВОДЕНО Огледало за Патување и Чанта, Женски Подарок, Роденденски Подарок. Подарок За Денот на вљубените За Неа
  • Неодамнешно

Омиро Компактно Огледало За Шминка со Светла, ПРЕДВОДЕНО Огледало за Патување и Чанта, Женски Подарок, Роденденски Подарок.

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●Јасност Со висока Дефиниција Е Направена од висококвалитетно abs+ HD стакло Дизајнот што не се зголемува обезбедува јасна и без изобличување рефлексија, што го прави ОВА LED огледало погодно за широк спектар на намени, вклучително и нанесување шминка, правење коса или едноставно проверка на вашиот изглед. ●Природно И Затемнето LED Светло Q Вградено со 28 затемнети светлосни монистра, ова огледало може да симулира природна дневна светлина, да ги осветли деталите на вашето лице, овозможувајќи ви да нанесете шминка или младоженец во какви било услови на осветлување. Ова осветлено огледало е опремено со батерија на полнење и микро USB порта за полнење, може да исполни најмалку еднонеделна употреба. ①Мал И Тенок Пердув-мала тежина и тенок дизајн (50 грама, 10 см*1 см ) , лесен за вклопување во чантата и рачната торба без товар. Преносливо мало огледало за вашето патување, лесно за одење во движење, за да можете да ја допрете вашата шминка насекаде, во секое време. ●Совршена Идеја За Подарок За Неа Е идеален подарок за жени кои ценат практични и стилски додатоци.