Виксик М960 Bluetooth Mini Maker Maker Машина, Зелена Термичка Пренослива Рачна Налепница Паметен Телефон Лесен За Употреба Печатач За Етикети За Организација На Канцеларија В?
  • Неодамнешно

Виксик М960 Bluetooth Mini Maker Maker Машина, Зелена Термичка Пренослива Рачна Налепница Паметен Телефон Лесен За Употреба Печатач За Етикети

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Bluetooth Преносни Етикета Создателот Машина Со Една Лента Технологија за термичко печатење без мастило. Bluetooth Преносни Етикета Создателот Машина Со Една Лента. Технологија за термичко печатење без мастило. Викикс М960 Пренослив Производител На Етикети Bluetooth - преземете бесплатна АПЛИКАЦИЈА за уредување етикети и брзо печатење персонализирани етикети. Во споредба со традиционалната машина за етикета на тастатурата, операцијата е попаметна и 25% побрзо печатење. Екранот во боја го прави печатењето поинтересно. М960 е помала тежина, помала големина и лесен за носење. Персонализирана Моќна АПЛИКАЦИЈА-Персонализирајте ги сопствените етикети со поврзете ја АПЛИКАЦИЈАТА "Печати Матер". Вклучува 1500 + симболи , 400+ рамки, 150+ фонтови, 26 шаблони, 14 јазици. Лесно креирајте и печатете етикети со различни теми со едноставно прилагодување на големината на фонтот и избирање разни шаблони. Технологија За термичко Печатење - производителот На етикети М960 е без мастило и не бара мастило или тонер. Производителот на преносни етикети М960 има зголемување од 25% во ДПИ за поостро печатење. Викикс термичките етикети се висококвалитетни, издржливи и достапни во широк спектар на бои и големини. Полнење Од типот Ц-Користејќи литиумска батерија на полнење, може целосно да се наполни во 1,5 Ч и може постојано да печати 32,4 метри лента. Нема потреба да купувате батерии, може да се полни насекаде во секое време, заштедете пари и еколошки. Широка Апликација - производителот На етикети М960 може да печати дневни етикети за етикети за подароци, ознаки за имиња, етикети за датотеки, етикети за кујна, идентификација на канцелариски материјал, етикети за лична нега, етикети за растенија, маркери за датуми, етикети за цени итн. Широко се користи во домашна канцеларија училиште или бизнис организација. Модел : виксик м960 производител на етикети. Боја : бело зелена. Големина На Производителот на етикети : 4. Тип На Излез На Печатачот : Монохроматско Директно Термичко Печатење. Ширина на печатење : 0,23 инчи, 0,47 инчи (9мм, 12мм). Пренос На Податоци : Bluetooth 4. Напојување : литиумска батерија (1200m Ah). Интерфејс за полнење : Тип-Ц. Безжично Растојание : 10м. Кажете Збогум НА СТАРИТЕ комплицирани машини за тастатура и дисплеите со слаб екран.