Нуобести Смути Сламки Хартија За Јагоди Сламки За Пиење Коктел Стап За Вртење Украсна Забава Сламки За Пиење Материјали За Пијалоци Со Сода пиење 50 парчиња Сламки ?
  • Неодамнешно

Нуобести Смути Сламки Хартија За Јагоди Сламки За Пиење Коктел Стап За Вртење Украсна Забава Сламки За Пиење Материјали За Пијалоци

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Многу погоден за забава, но погоден и за роденденски забави, свадби, семејни забави, забави во базен, скари, летни забави и технологија на производство, и издржливи. Изработен од висококвалитетен хартиен материјал, кој е издржлив и безбеден за употреба. Материјали за заштита на животната средина, без штетни материи и безбедни. Должината е соодветна, погодна за цитирање пијалоци или. Опис Овие Хартиени Сламки Се Направени Со Природни Материјали, Безбедни За Употреба. Да Ги Користите Без Никаква Грижа За Вашето Здравје. Овие Сламки Од Хартија Се Доволно Долги За Вашето Секојдневно Пиење. Тие Можат Да Се Купат И Користат Семејства, А Исто Така Се Многу Погодни За Ресторани И Барови. Карактеристики-Боја : Избрана Боја.- Материјал : Хартија. Пакет Вклучувајќи 50 х сламки хартија.