Предиво 2 парчиња Лушпа Од Ракчиња Алатки За Морска Храна Ракчиња Девајнер Морска Храна Зема Алатка Лушпа Од Ракчиња Чистач На Ракчиња Школка За Чистење Школки Шко?
  • Неодамнешно

Предиво 2 парчиња Лушпа Од Ракчиња Алатки За Морска Храна Ракчиња Девајнер Морска Храна Зема Алатка Лушпа Од Ракчиња Чистач На Ракчиња

DEN 167.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

АЛАТКА ЗА ОТВОРАЊЕ ШУКЕР ОД ОСТРИГИ дали сеуште се грижите за чистење и лупење ракчиња? Користете алатки за чистење ракчиња, можете брзо да исчистите, да донесете многу погодности во вашиот живот и работа АЛАТКА тоа ви овозможува лесно да ја отстраните линијата на ракчиња и да ги исчистите морските плодови, овозможувајќи ви да уживате во најчистата морска храна. РАКЧИЊА ДЕВАЈНЕР АЛАТКА Ракчиња Девајнер Алатка Ракчиња Лушпа Девајнер Почиста Алатка. АЛАТКА ЗА ДЕВИНИРАЊЕ РАКЧИЊА Погоден За домашни и морски ресторани за употреба, може да се примени за лупење разни морски плодови со тврда лушпа. АЛАТКА ЗА ОТВОРАЊЕ МОРСКА ХРАНА Разновидни Функции-Многу погодни за сите видови морски плодови, како што се чистење на линијата на ракчиња, лупење ракчиња, сечење рибен стомак и сечење разни морски плодови. Лесен за носење, може да биде во секоја пригода. Пакет Листа 2 х Карактеристики На Лупење Ракчиња-Големина : 20, 00Х1, 70Х1, 70см/7, 86Х0, 67Х0, 67 во ракчиња. - Материјал : Шелер Од Ракчиња од Нерѓосувачки челик-Боја : алатки за сребрени ракчиња - Карактеристика и мазен дел од рачката за удобно искуство со фаќање, соодветна големина за повеќето луѓе да користат алатки за лупење ракчиња. - Висока цврстина и острина, цврст и издржлив, време на поддршка на употреба лушпа од нерѓосувачки челик.