КАРТИНТИ 900мл Склопувачки Сад Со Пластичен Капак За Кампување, Сет За Силиконски Контејнери За Ручек Вклучува Лажица Што Се Преклопува, Сад За Храна За Патување За ?
  • Неодамнешно

КАРТИНТИ 900мл Склопувачки Сад Со Пластичен Капак За Кампување, Сет За Силиконски Контејнери За Ручек Вклучува Лажица Што Се Преклопува,

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

БЕЗБЕДНА ХРАНА : контејнерот за ручек што се склопува е главно направен од силикон за храна, кој нема да ослободува штетни материи Садот за храна може да ви обезбеди здрав ручек. КОЛАПС НА ПОЛОВИНА : можете лесно да го срушите садот за ручек од 3,3 инчи до 1,6 инчи . Дизајнот на контејнерот што се склопува постигнува добра комбинација помеѓу зачувување храна и складирање контејнери. ХЕРМЕТИЧКИ КАПАК : гумен запечатен прстен во капакот може да создаде вакуумска просторија за подолго зачувување на храната. Склопувачкиот силиконски сад е нареден за одржување на вашиот замрзнувач организиран. БЕЗБЕДНО ЗА МИКРОБРАНОВА ПЕЧКА : можете брзо да ја подготвите храната од микробранова печка. Отворот за воздух на капакот ќе ја ослободи пареата при загревање. Силиконскиот сад за ручек може да работи добро на температура помеѓу 248 и -4в. ПРАКТИЧНА КУТИЈА ЗА РУЧЕК : 6 инчи (Л) х 6инч (В) х 3,3 инчи (Ч). По преклопени, неговата висина станува само 1,6 инчи. Склопувачкиот силиконски сад за складирање храна ќе биде совршено решение за вашите различни потреби за складирање храна во кујна, Р., патување и кампување!. Cartints бренд еднократно силиконски контејнери за храна може да ви помогне да ја намалите употребата на кутии за ручек за еднократна употреба и пластични кеси, што е мал, но важен чекор за нашата околина! Силиконскиот сад за храна е идеален за кампување или патување.