Мрежни мрежи за качување за мрежни мрежи за деца, рамка за искачување во градина, мрежа за затворено и отворено, домашно милениче, поддршка за растенија, карго јаже ?
  • Неодамнешно

Мрежни мрежи за качување за мрежни мрежи за деца, рамка за искачување во градина, мрежа за затворено и отворено, домашно милениче,

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

★ Качување на карго -нето Големина : Растојание во мрежа : 10см/0,32ft; Дијаметар на јажето : 8мм/0,026ft, должина*Ширина : 1x1m до 3x4m опции за повеќекратни големини , Имаме која било друга нето -јажето за јаже, поддршка за прилагодување, доколку имате какви било прашања или потреби, ве молиме контактирајте со нас ★ Нето материјал за качување на рамката : Полиамид влакна со висока јачина , еластично проширлива способност на мали, отпорни на временски услови, отпорни на абење, долг животен век, сончање , еколошки, силен здрав и траен, силен капацитет на оптоварување. ★ Физички тренинг и качување по мрежа : посилни, побезбедни конектори, јазли со јаже , користете ја силата на дланката за да се искачите подобро , нема да се лизне, промовира координација, рамнотежа, дијаметар на пори : 10см/0,32ft; искачување на нето-големина : изборна со повеќе големина (може да се избира (може да може да се избира (може да може да се избира со повеќе големина (може бидете прилагодени), ако бојата и големината што ви треба не се тука, можете да ни испратите е -пошта до контакт.

Product Name:
Climbing Net
Rope Coarse:
8mm/0.026ft;
Pore Diameter:
10cm/0.32ft;
Climbing Net Size:
multi-size optional (can be customized), if the color and size you need are not here, you can email us contact.
Climbing Cargo Net are suitable for use outdoors:
indoors can be used anywhere, or you can cut them into the shape and size you want without affecting the durability of the net.
➯Tips:
[1] Due to manual measurement, please allow 1-3cm error and make sure you don't mind before ordering.:
[2] The picture is for reference only, please refer to the object. Due to the different understanding of the spotlight and the color of different people, some color errors may occur, but within a reasonable range :