Металиксиителна рачка за прицврстување на завртки за завртки за завртки 1 парчиња, метални држачи во форма на starвезда - за изградба на домување, машина за струг, опр?
  • Неодамнешно

Металиксиителна рачка за прицврстување на завртки за завртки за завртки 1 парчиња, метални држачи во форма на starвезда - за изградба на домување,

DEN 131.52

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[1] : Пријавете се на - може да се користи во изградба на домување, поправка на мебел, машина за струг, стегач, ограда, механичка опрема, инструмент и апарати и индустриска опрема [2] : Спецификација - глава Дија : 48мм/1.88 “; Големина на низата : M8 X16mm (D*L); Вкупна висина : 44mm/1. [3] : Дизајн - Тип на завртки, лесен за инсталирање. Star- Дизајн на копчето за облик, тој е не лизга и поудобно за употреба. [4] : ​​Предност - Направена од метален материјал, има добра цврстина и може да се прицврсти долго време. [5] : Вклучена количина - 1 парчиња x рачка за стегање Screw Knob. APPLY TO - Can be used in housing construction, furniture repair, lathe machine, clamp, fence, mechanical equipment, instrument and apparatus, and industrial equipment.SPECIFICATION : Material : Metal, Plastic Head Dia : 48mm/1.88"Thread Size : Вклучен M8x16mm (d*l) Вклучена висина : 44мм/1,74'''''tiontity - 1pcs x Прицврстување на рачката за прицврстување на завртката на завртката - Направено од метален материјал, има добра цврстина и може да се прицврсти долго време.

Material:
Metal, Plastic
Head Dia:
48mm/1.88
Thread Size:
M8x16mm (D*L)
Total Height:
44mm/1.74''
QUANTITY INCLUDED - 1pcs x Clamping Handle Screw Knob:
ADVANTAGE - Made of metal material, it has good hardness and can be fastened for a long time. Star-shape plastic knob, it is non-slip and not easy to break.:
Note:
Please confirm the thread size of the clamping handle screw knobs before purchasing.