BESPORTBLE 2pcs Керамички Накит Јадење Накит Послужавник Свадба Украси Нордиски Декор Кармин Плоча Украси За Домашна Работна Површина Ѓердан Сад Накит Сад Дисплеј Послу?
  • Неодамнешно

BESPORTBLE 2pcs Керамички Накит Јадење Накит Послужавник Свадба Украси Нордиски Декор Кармин Плоча Украси За Домашна Работна Површина

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

керамика ФИОКАТА за ПРИКАЖУВАЊЕ го користи својот елегантен мермерен дизајн на срцето и извонредната изработка што дава удобно и дарежливо чувство. ПЛОЧА ЗА СКЛАДИРАЊЕ на СИТНИЦИ овој керамички послужавник може да биде и како садови за бонбони, послужавник за сапуница, подлоги или подароци за сувенири. МАЛО ЈАДЕЊЕ керамичкиот материјал е и не обојува прашина за поголема погодност. СОБА ДЕКОР Послужавник Во Форма На Срце може да складира секаков вид накит и ситници, како што се прстени, ѓердани, обетки, за да го направи накитот повеќеitualуален. ЈАДЕЊЕ од СИТНИЦА Декоративна И убава, креативна и шик форма на срце, фиоката за складирање е многу практична и издржлива за употреба. ФИОКАТА за ПРИКАЖУВАЊЕ го користи својот елегантен мермерен дизајн на срцето и извонредната изработка што дава удобно и дарежливо чувство. ПЛОЧА ЗА СКЛАДИРАЊЕ на СИТНИЦИ овој керамички послужавник може да биде и како садови за бонбони, послужавник за сапуница, подлоги или подароци за сувенири. МАЛО ЈАДЕЊЕ керамичкиот материјал е и не обојува прашина за поголема погодност. СОБА ДЕКОР Послужавник Во Форма На Срце може да складира секаков вид накит и ситници, како што се прстени, ѓердани, обетки, за да го направи накитот повеќеitualуален. ЈАДЕЊЕ од СИТНИЦА Декоративна И убава, креативна и шик форма на срце, фиоката за складирање е многу практична и издржлива за употреба. Пакет Листа 2 х Карактеристики На Плочата За Накит - овој послужавник може да биде насекаде, како што е мијалник или бања. Тоа ќе стане украс за вашиот дом, масичка за кафе, биро, полица за книги или сад за керамички прстен. - Овој керамички послужавник може да биде и како садови за бонбони, послужавник за сапуница, подлоги или послужавник за акцент на подароци за сувенири. - Материјал : Керамичка керамичка фиока За бонбони-Големина : 14, 00Х12, 50Х2, 50см/5, 50Х4, 91Х0 јадење со обетки.