Shunjietech за Iphone 7 Плус Случај, за iPhone 8 Плус Случај, за iPhone 6 6S Плус Случај [4.7 инчи] 2 во 1 Одвојлив Паричник Магнетни Случај СТП Кожа Флип Капак со Џеб Монета &засилувач; 6 С?
  • Неодамнешно

Shunjietech за Iphone 7 Плус Случај, за iPhone 8 Плус Случај, за iPhone 6 6S Плус Случај [4.7 инчи] 2 во 1 Одвојлив Паричник Магнетни

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[Премиум Кожа]- кожните футроли Шунџиетех се прецизни изработени од стп кожа и издржливото Одвојливо Внатрешно куќиште со магнетна апсорпција На Удари, TPU доаѓа со амортизиран раб отпорен на удари и обезбедува отпорност на вашиот телефон, обезбедува одлична двослојна заштита за вашиот паметен телефон и tpu backplane е покриен со кожа со магнетни. [2 Во 1 Случај На Паричник] стилот на паричник што може да се одвои 2 во 1 може да се користи само како една обвивка, или една обвивка и кожна футрола може да се користат како паричник заедно, еден избор за методи за повеќекратна употреба, економичен и достапен. [Мултифункционален] -овој случај паричник карактеристики 6 слотови картичка и 1 џеб патент паричка за пари или дополнителни картички. Практичното затворање ги одржува сите ваши скапоцености на место уредно и безбедно. Можете исто така да ја користите школка како паричник, а отстранливата внатрешна обвивка ви олеснува да одговорите на телефонот.И внатрешната обвивка има сила на магнетна привлечност што може да се стави на кој било железен предмет, намалувајќи го заморот од држење на телефонот.