Улбемол Безвоздушна Пумпа Тегли, 3 Пакет 1 мл Празен Безвоздушен Козметички Контејнер Патување Најважните Шишиња Безвоздушна Пумпа За Полнење Крем Тегла Вакуум Ши?
  • Неодамнешно

Улбемол Безвоздушна Пумпа Тегли, 3 Пакет 1 мл Празен Безвоздушен Козметички Контејнер Патување Најважните Шишиња Безвоздушна Пумпа За Полнење

DEN 175.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

€_Практична Тегла За Крем За Патувања● : овој сад за лосион за патување е дизајниран во пренослива мини големина, што го прави совршен за носење ако не е наполнет, вметнете жица Или чепкалка за заби во малата дупка на дното на белото внатрешно шише за да ја турнете фиоката за вакуум нагоре за да го оставите кремот да го покрие вакуумскиот приклучок; или пред да го наполните кремот, прво притиснете го капачето од шишето, исцедете го вишокот воздух, оставете ја фиоката за вакуум да се крене, а потоа пополнете Ја пастата И Користете Вакуумско Шише со Тегла со Крем улбемол, Диспензер За Лосиони Со Пумпа, Контејнери За Патување За Лосиони И Креми Отпорни На Истекување, Шишиња Безвоздушна Пумпа За Тоалети Карактеристика На Козметички Контејнер : доказ За Истекување, го олеснува издавањето дневна козметика, креми, гел за раце итн. Совршен за патување или во вашата торбичка за убавина. Чување на некои од вашите омилени Лосион Крем во помал контејнер. Погоден за полнење со серуми, креми, лосиони, предмети за нега на кожата, навлажнувачи и други. Спецификации : Материјал : Тип На Акрилно Запечатување : Капацитет На Капачето на Завртката : 30мл/1 Мл Пакетот Вклучува : Вакуумско Шише Со Крем Тегла * 3 Како Да Се Користи : 1.