Вреќа за спиење - Плик Лесен Пренослив, Удобност со Вреќа За Компресија - Одлично за 3 Сезонски Патувања, Кампување, Пешачење, Активности на Отворено &засилувач; Момч?
  • Неодамнешно

Вреќа за спиење - Плик Лесен Пренослив, Удобност со Вреќа За Компресија - Одлично за 3 Сезонски Патувања, Кампување, Пешачење, Активности на

DEN 1.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

100% Полиестер УЛТРА УДОБНА ВРЕЌА за СПИЕЊЕ-Вреќи За Спиење Абко се дизајнирани да обезбедат дека по напорниот ден на пешачење, пешачење, патување или кое било друго истражување ќе можете да добиете добар и релаксирачки ноќен сон. Чантите имаат дизајн во форма на буре кој е широк на рамената и тесен на крајот на ногата за да понуди максимална удобност, топлина и слобода. 3 СЕЗОНСКА ВРЕЌА за СПИЕЊЕ - нашите вреќи за спиење се дизајнирани за повеќето температури – што значи дека тие се дизајнирани да го одржуваат просечниот сон топол повеќето сезони. ова се постигнува преку двојно исполнета технологија и ватиран дизајн во Форма На С. ЛЕСНИ ЗА ЧИСТЕЊЕ и НОСЕЊЕ – нашите вреќи за спиење се исто така исклучително лесни за чистење бидејќи се побезбедни и за машинско перење. Покрај тоа, секоја вреќа за спиење доаѓа со торба за носење погодна за патување, вреќа за компресија со ремени, што го прави доста погодно за складирање и носење на вреќата за спиење заедно. Кесите не се идеални само за ладни услови, туку и за потопло време. ЛЕСНА, ПРИЈАТЕЛСКА ЗА КОЖАТА и ИЗДРЖЛИВА – вреќата за спиење ви нуди дополнителна удобност за Време на Авантуристички активности, но без да додавате вишок килограми во вашиот ранец како подлога од пена.