Стол за тетоважа столче со ролери, пун-кожена хидраулична вртење прилагодлива столче за нацрт столче за салони спа убавина масажа за масажа стоматолошка клиника и?
  • Неодамнешно

Стол за тетоважа столче со ролери, пун-кожена хидраулична вртење прилагодлива столче за нацрт столче за салони спа убавина масажа за масажа

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Удобно седиште】 : Нашите салони столици се достапни со или без потпирач за грб, што може да обезбеди целокупна поддршка Седиштето е изработено од висококвалитетен густ сунѓер. Сето ова е дизајнирано да обезбеди удобно искуство со седење кога треба да седите подолг временски период. 【Ротирачки столче за ролери】 : Ротирачкиот дизајн од 360 степени гарантира дека вие и вашите гости или клиенти можат да се движат слободно и лесно да разговарате со другите во која било насока. Исто така, 5 тркачи ви овозможуваат да се движите бесмислено и непречено на кој било вид на подот. 【Прилагодлив за висина】 : Висината на седиштето може да се прилагоди погодно со влечење нагоре или надолу од рачката до седиштето. Ова ги задржува клиентите на дофат додека седат. [Стабилно и издржливо] : Гасната шипка усвојува безбедна гасна шипка што е докажана за експлозија, што е побезбедно за употреба. Челичната рамка со висока јачина обезбедува отпорност на притисок и абразија, што ја прави нашата спа-клупа постабилна и издржлива. 【Гаранција за услуга】 : Вашето задоволство на клиентите секогаш ќе биде наш прв приоритет.