Комплет за генератор на тон, комплет за пронаоѓање на професионален тон, 200EP Индуктивен засилувач Трагачи за кабелски тестер, комплет за мрежни тестери за пронаоѓа?
  • Неодамнешно

Комплет за генератор на тон, комплет за пронаоѓање на професионален тон, 200EP Индуктивен засилувач Трагачи за кабелски тестер,

DEN 703.68

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Овој индуктивен засилувач 200 EP се користи за одржување на кабел и жица Областа за мерење вклучува следење на линиите, тест за краток спој и идентификација на јасно/зафатено/ingвонење. За не-терминалните кабли, режимот на стегач може да се користи за директни мерења, како и за мерења на телефон и мрежна линија. Овој комплет за генератор на тон е изработен од пластични материјали, издржлив, отпорен на абење. Режим на стегање : За не-терминални кабли, режимот на стегач може да се користи за директни мерења, како и за мерења на телефон и мрежна линија. Изолираните сонди и вградените звучници се ефикасни во избегнувањето на краткиот спој на проводниците и го прават побезбедно за употреба. Вклучен пакет : 1 PC X Tester Cable Tester 1 PC X Receiver 1 PC X Launcher 1 PC X Торба со крпа 1 PC X English Manual 1 PC X Резервна глава. Големина (L X W X H) : околу 231x55x28mm. Овој индуктивен засилувач 200 EP се користи за одржување на кабел и жица. Областа за мерење вклучува следење на линиите, тест за краток спој и идентификација на јасно/зафатено/ingвонење. За не-терминалните кабли, режимот на стегач може да се користи за директни мерења, како и за мерења на телефон и мрежна линија. Овој комплет за генератор на тон е изработен од пластични материјали, издржлив, отпорен на абење. Режим на стегање : За не-терминални кабли, режимот на стегач може да се користи за директни мерења, како и за мерења на телефон и мрежна линија. Изолираните сонди и вградените звучници се ефикасни во избегнувањето на краткиот спој на проводниците и го прават побезбедно за употреба. Вклучен пакет : 1 PC X Tester Cable Tester 1 PC X Receiver 1 PC X Launcher 1 PC X Торба со крпа 1 PC X English Manual 1 PC X Резервна глава.