БЕСТОЈАРД 20 парчиња Лакови За Новогодишна Елка Лакови За Божиќна Лента Лакови Украси За Новогодишна Елка Божиќна Декорација За Божиќни Венци Материјали За Завитк?
  • Неодамнешно

БЕСТОЈАРД 20 парчиња Лакови За Новогодишна Елка Лакови За Божиќна Лента Лакови Украси За Новогодишна Елка Божиќна Декорација За Божиќни

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Изработени од премиум материјал, и безбеден, нема лесно и издржлив Дизајнот е импресивен и убаво дизајниран, високо украсен и совршен за оваа пригода, одлични подароци. Перформанси со високи трошоци, е вашиот прв избор, прекрасен изглед и светла боја, погоден за празничната атмосфера На Божиќ. Погоден за поставување на дрвото, употреба на пакување подароци, декорација на прозорци итн. Вашата куќа ќе има нов изглед. Исто така, ќе имате добро расположение, а исто така е реквизит за Вашата елка. Опис дали барате нешто што може да се користи како украси За Божиќ? сакате Да го украсите Вашиот Божиќ со смешни предмети? Оваа ставка е дефинитивно одличен избор. Ова се празнични лакови. Можете да го ставите на други места за да создадете фестивалска атмосфера. Карактеристики-Боја : Како Што Е Прикажано.- Материјал : Симулирани лен.- Изработен од премиум материјал, и безбеден, нема лесно и издржлив.