20 парчиња Закачалка За Шатори Кампување За Складирање Домашни Решетки Пешкир Надворешна Занаетчиска Уметност Лесна Облека Мултифункционални Панталони Дисплеј П?
  • Неодамнешно

20 парчиња Закачалка За Шатори Кампување За Складирање Домашни Решетки Пешкир Надворешна Занаетчиска Уметност Лесна Облека Мултифункционални

DEN 226.40

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

КЛИПОВИ ЗА ЗАКАЧАЛКИ ЗА ЗАВЕСИ - - - Мулти -, совршени за висечка завеса, висечки фотографии, завеси, дисплеј за уметнички занаети, клипови за жици за забави и божиќни светла на отворено, светлосна закачалка, светла за тенди, светла за жици на отворено, штипки за тенди и многу други домашни намени (надворешни стринг светла клипови, Виси Завеса куки, тенди светлина клипови ). КУКИ ЗА ОБЛЕКА - - - проверете ја големината пред да нарачате. ПАРТИСКИ ЛЕСНИ КЛИПОВИ - - - Мултифункционални внатрешни надворешни куки Погодни За градина, забава, семејство, празнична прослава, гаџети за украсување забави во кампот. ЖЕЛЕЗНИ КЛИПОВИ користи анти - ' рѓа и отпорен на корозија со цврст дизајн, не е лесен за деформација или. МУЛТИФУНКЦИОНАЛНИТЕ КЛИПОВИ користат железен материјал за издржлива и долготрајна употреба. Пакетот Вклучува 10 х клипови Карактеристики-дизајни На Стегачи за поудобно и полесно исушете ги панталоните и другите алишта. - Отпорен на ' рѓа и корозија со цврст дизајн, не е лесен за деформација или . - Боја : Како Што Е Прикажано.