ДОИТОЛ Женски Чорапи Женски Чорапи Меки Вентилациони Чорапи за Потпетици: 3 парчиња Чорапи Со Отворени Прсти Чорапи За Поправка На Потпетици Без Нозе Чорапи За Пов?
  • Неодамнешно

ДОИТОЛ Женски Чорапи Женски Чорапи Меки Вентилациони Чорапи за Потпетици: 3 парчиња Чорапи Со Отворени Прсти Чорапи За Поправка На Потпетици

DEN 131.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

3 парчиња Вентилирајте Гел Чорапи За Потпетици Чорапи Со Отворени Прсти За Сува Тврда Испукана Кожа дизајнот На Отворени прсти со добра дише е добар за одржување на нозете ладни и суви од пот во лето, и одговара и за жени и за мажи потпетица ракав поддршка Вашите гел чорапи ќе ја задржат својата форма и ќе бидат подготвени повторно да се борат со суви, испукани потпетици. Со конзистентна употреба на нашите навлажнувачки чорапи за потпетици, вашите стапала ќе бидат помазни и повеќе навлажнети. Нашите хидратантни чорапи ги омекнуваат вашите потпетици за спа третман секоја вечер. Или користете додека си давате педикир за лекување на пета. Можете да нанесете крем за стапала за да ја одржите влажноста на сувите стапала и да ја негувате кожата на стапалата, а чорапите овозможуваат кремот за стапала да не се размачка на други места. Откако ќе ги облечете овие меки гел чорапи, поминете малку време дома. Гледајте филм, читајте роман или легнете рано-Разбудете се со помека и поздрава кожа. Користењето на нашите навлажнувачки чорапи преку ноќ како дел од вашата рутина за грижа за себе ќе доведе до мазни, удобни стапала.