XSTRAP СТАНДАРДНИ Тешки 2.000 ФУНТИ 50 Стапки Рефлектирачки Јаже Дигалка Макара 1 Тон Блок На Тркала И Систем За Справување 5: 1 Сооднос Моќ На Подигнување Со 2pk 18 Инчен Мека
  • Неодамнешно

XSTRAP СТАНДАРДНИ Тешки 2.000 ФУНТИ 50 Стапки Рефлектирачки Јаже Дигалка Макара 1 Тон Блок На Тркала И Систем За Справување 5:

DEN 431.68

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

50 Стапки поли Јаже од 4,5 мм со Јачина НА Кршење ОД 2000 ФУНТИ и Капаче За Оптоварување од 1000 фунти; Бесплатно со 2 парчиња 18-инчни Меки Јамки Куќиштето На Системот За блокирање И Справување Со Метални тркала е изработено од челик обложен со цинк за да се спротивстави на абење, безбедносните куки безбедно ја држат дигалката на место. Мека јамка, Силно, долготрајно полипропиленско јаже; пластичната обвивка го штити јажето и спречува заплеткување. Рачен дигалка за рачно јаже : нема потреба од електрична енергија или помош, моќност за подигнување сооднос 5 : 1, можете лесно да подигнете тежок предмет со една рака. Тежок блок и механизам за справување ја врши речиси целата работа, совршена за спортист : лов, пловење, кревање, гаража, елени, сечење дрвја, САМ сведување и многу други намени.