Приклучок За Приклучок ЗА Полнач ФАВОМОТО ЕВ Капак Водоотпорен Водоотпорен Надворешен Електричен Автомобил За Полнење Капак На Портата Дожд СОНЦЕ Ув Заштита Од С?
  • Неодамнешно

Приклучок За Приклучок ЗА Полнач ФАВОМОТО ЕВ Капак Водоотпорен Водоотпорен Надворешен Електричен Автомобил За Полнење Капак На Портата Дожд

DEN 442.72

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ЕВ Приклучок За Приклучок За Полнач Капак Водоотпорен Водоотпорен Надворешен Електричен Автомобил Порта За Полнење Капак Дожд СОНЦЕ Ув Заштита Од Снег за Електрични Возила Исклучителна изработка, фина текстура, едноставен метод на инсталација кога се користи и издржлив квалитет. Заштита на сите временски услови. Водоотпорен, ветроупорен, отпорен на мраз, без мраз, погоден за сите временски услови. ЕВ ПОЛНАЧ Заштитник Дожд Покритие Со помош на тоа, можете безбедно да го наполните вашиот автомобил во секое лошо време на отворено без одложување на вашите важни работи. Капакот НА ПОЛНАЧОТ ЕВ Може да ги блокира дождот, снегот, мразот и лапавицата, главно до пристаништето за полнење да не бидат исполнети со снег и мраз во зима. Материјалот од ткаенина од оксфорд е помек на допир, нема да ја олупи кожата, бојата и пукнатините и против влечење.