АЛИНК 100 Сламки Од Црна Хартија, Биоразградливи Сламки За Пиење За Еднократна Употреба Рефус За Забави, Роденден, Свадба, Невестински/Бебешки Туш, Ресторан И Празни?
  • Неодамнешно

АЛИНК 100 Сламки Од Црна Хартија, Биоразградливи Сламки За Пиење За Еднократна Употреба Рефус За Забави, Роденден, Свадба, Невестински/Бебешки

DEN 2.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

100 парчиња цврсти сламки од црна хартија во една елегантна кутија за хартија за пакување25 " широк, совршена големина додадете посебен допир на украсите. 100% биоразградлив и компостибилен, БЕЗ БПА, ОДДЕЛЕНИЕ ЗА ХРАНА, БЕЗ ОЛОВО. Дебел и цврст, може да се одржи одлично и нема да се распадне или да се стопи подолг временски период. Одлично за Роденден, туш за бебиња/ свадба/ невести, забава за загревање/ свршувачка, прослави за дипломирање, Ноќта на Вештерките и исто така може да се користи за пукање торта. Сламки Од Хартија Алинк-Совршено Одговараат На Сѐ На Забавата. додадете совршен трендовски допир на вашата забава и се совршени додатоци за додавање На Кој било Пол Откријте Забави, Празник, Роденден, Туш За Бебиња, Свадба и други забави. Бидете креативни и создадете совршени Торти И други колачи со овие сламки!. Содржина На Пакетот : . Количина : 100 Цврсти Сламки Од Црна Хартија. Големина : 7,75 Инчи на 1/4 инчен дијаметар. Совршено ќе се вклопи во ѕидарска тегла стакло или било која чаша. Ја штити Земјата : Изработени од 100% Биоразградливи и еколошки материјали.