АБУФАН Чанта Организатор Прибор За Кампување Организатор прибор за кампување организатор прибор за кампување складирање прибор за јадење торба За кампување триа?
  • Неодамнешно

АБУФАН Чанта Организатор Прибор За Кампување Организатор прибор за кампување организатор прибор за кампување складирање прибор за

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ТОРБА ЗА САДОВИ ЗА САДОВИ : дизајнот на куката може да се користи и за закачување клуч, чаши за вода и други предмети ТОРБИЧКА ЗА ОДВОД на САДОВИ за СКАРА : оваа висечка торба може да складира садови, како и други предмети за пикник. ОРГАНИЗАТОР ЗА СКЛАДИРАЊЕ ПРИБОР за ЈАДЕЊЕ : лесно да најдете предмети што ви се потребни кога кампувате на отворено или во кујната. ВИСЕЧКА ТОРБА за СКЛАДИРАЊЕ : визуелна мрежна торба, добар избор за поставување шишиња за зачини. ТОРБА ЗА СКЛАДИРАЊЕ АЛАТКИ ЗА ПИКНИК : Пластична тока, практично складирање, лесна за носење. Пакетот Вклучува 1 х Карактеристики на торба За складирање на надворешни садови-Водоотпорен материјал е погоден за надворешна употреба и. - Големина : Околу 39,00Х33, 50Х0, 20см/ 15, 33Х13, 17Х0, 08 инчи. - Визуелна нето торба, добар избор за поставување шишиња за зачини. - Може да организира садови, алатки за скара или други предмети.