Галпада Свадбен Декор Свадбен Декор Држач За Слика Држач За Слика Држач За Фотографии Држач За Срцеви Маси Број На Маса Фото Дрво Забелешка Меморандум Клип Дрво Тр?
  • Неодамнешно

Галпада Свадбен Декор Свадбен Декор Држач За Слика Држач За Слика Држач За Фотографии Држач За Срцеви Маси Број На Маса Фото Дрво Забелешка

DEN 136.16

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Нерѓосувачки Челик Големината е Прибл. 10,3 * 3 инчи (Ч * Ш). Црвената база клип во форма на љубов изгледа многу видливо и убаво. Широко е во семејства, канцеларии, простории за состаноци, свадби, забави, идеална употреба е да зачувате фотографии, белешки, белешки, менија, броеви на табели, картички,. Лесно за совпаѓање, едноставен и убав дизајн, стабилна основа, не е лесна за превртување, може стабилно да се постави на работната површина. Металниот прстен на врвот на рамката на масата од метална жица може да држи картички, хартии, фотографии, без паѓање и да стои стабилно на широка основа. Погоден е за папка со свадбени картички, папка со мени за маса, полица за семејни фотографии, папка за канцелариски белешки, декорација на маса,. Описоваа ставка е ново дрво со клипови, кое обезбедува модерни идеи за подароци за состаноци, свадби, забави, трпезариски маси, специјални прилики, забави или канцеларии.