Бцов Мото Г Игла 2021 Случај [Не Одговара Г Игла 2020], Прекрасни Бои Круг Мандала Кожа Флип Телефон Случај Паричник Покритие Со Картичка Слот Држач Kickstand За Motorola Moto G Игл?
  • Неодамнешно

Бцов Мото Г Игла 2021 Случај [Не Одговара Г Игла 2020], Прекрасни Бои Круг Мандала Кожа Флип Телефон Случај Паричник Покритие Со Картичка Слот

DEN 2.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ПРЕКРАСНА ШЕМА - овој прекрасен случај со шема е совршен за да го изрази вашиот уникатен индивидуален идентитет ЕЛЕГАНТЕН ДИЗАЈН-Без разлика во шопинг, забава, средба или посета на клиенти. овој случај на паричник ќе ви даде дополнителни овластувања на личноста и шармот. Одличен подарок за мајка, ќерка, сопруга, девојка и пријатели за Денот на Мајката, Божиќ, Денот На Годишнината, Денот на Вљубените и Роденденот. МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН-Содржи слотови за картички и страничен џеб за пари, сметки или дополнителни картички. Дизајнот на магнетна брава е погоден за употреба, а вградената функција за држач за удари го обезбедува најдоброто искуство за гледање без раце. СЕОПФАТНА ЗАШТИТА-го штити вашиот телефон од гребнатини, нечистотија и секојдневно абење. Капакот на куќиштето на паричникот обезбедува дополнителна заштита за екранот на вашиот телефон. ПРАКТИЧНО ЗА УПОТРЕБА-Прецизни исечоци за звучници, камера и други функционални порти. Овозможува лесен пристап до сите порти, копчиња и функции без да мора да го отстраните куќиштето, давајќи разумна количина заштита од пад за вашиот мобилен телефон.