SEWACC 3 Листови Екран Печатење Дефиниција Занаети Калапи Матрица Листови Свила Екран Калапи Леопард Шема Мрежа Матрици Екран Трансфер Матрици Глина Изработка Алатк?
  • Неодамнешно

SEWACC 3 Листови Екран Печатење Дефиниција Занаети Калапи Матрица Листови Свила Екран Калапи Леопард Шема Мрежа Матрици Екран Трансфер Матрици

DEN 1.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ПЕЧАТЕЊЕ МРЕЖНИ ТРАНСФЕРИ може да биде за полимерна глина, самостојни предмети, па дури и дрво за приспособен дрвен знак или плоча СЕЧЕЊЕ МАТРИЦИ Овој шаблон е лесен за употреба, не зазема премногу простор и ви носи убаво и задоволувачко искуство. КАЛАПИ ЗА ПРАВЕЊЕ ПОЛИМЕРНА ГЛИНА користат висококвалитетен полиестерски материјал , кој не е лесен за деформација или, добро ви служи. КЛЕЈ материјали шаблонот е изработен од полиестер со висок степен, сигурен и издржлив, не е лесен за деформација или фрактура, може да се чува долго време. ПОЛИМЕРНИ ГЛИНЕНИ КАЛАПИ КОРИСТИ ШАБЛОНИ ОД ПОЛИМЕРНА ГЛИНА : оваа матрица од свилен екран од глина е многу погодна за децата да вежбаат вештини и да развиваат вештини. Список на пакети 3 х листови матрици за печатење на екран Карактеристики-Боја : Како Што Е Прикажано свилени матрици за полимерна глина-Материјал : полиестерски матрици ЗА екран-повеќекратната и практична матрица е забавен и начин за украсување на калапот за глина за празници. - Избран високо квалитетен полиестерски материјал, кој не е лесен за деформација или кршење, кој добро ви служи мувла од свилен екран. - Прекрасниот шаблон за сликање е соодветен подароци за деца и може да ги вежба своите практични вештини за перење свилен екран матрица. - Ќе добиете деликатни шаблони за дизајн на полимерни глинени матрици во различни стилови, доволно за да ги користите и промените и лесно да ги исполните вашите барања за полимерна глина, трансфери на свилен екран.