ANartcle Бришење, Еднократно &засилувач; Водоотпорен Вграден Капак За Кревет За Трепки, Одличен Заштитен Капак за Кревет со Трепки од 6 стапки Или Маса За Масажа, Веганс?
  • Неодамнешно

ANartcle Бришење, Еднократно &засилувач; Водоотпорен Вграден Капак За Кревет За Трепки, Одличен Заштитен Капак за Кревет со Трепки

DEN 799.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ФУНКЦИОНАЛНО-повеќе не треба кревети за еднократна употреба! Користете ја оваа водоотпорна, отпорна на масло и ИЗБРИШАНА стп кожа за да го минимизирате отпадотОваа покривка за кревет за масажа е првиот избор за професионални фризери, козметичари и терапевти за масажа. КВАЛИТЕТНИ МАТЕРИЈАЛИ - нашиот капак за кревет за трепки е изработен од стп кожа на врвот и поврзан со еластична ткаенина изработена од 90% полиестер и 10% спандекс од двете страни. Висококвалитетните материјали се водоотпорни, отпорни на масло, цврсти и издржливи. Направете вашиот кревет за масажа да изгледа како нов. СОВРШЕНА ГОЛЕМИНА-Вклучува капак дизајниран за маса за трепки од 6 стапки или кревет за масажа(Совет За Избор На Големина : ако должината и ширината на вашиот кревет се 2 инчи или повеќе поголеми од оваа големина, ве молиме изберете го). ИНТИМЕН ДИЗАЈН-капакот на креветот за масажа има уникатен засек во страничната положба, што им овозможува на професионалците за седење да седат на ergономски начин.