Тегови Тегови Во Собата, Гира Мрена Брза Конверзија Со Поврзување Прачка, Прилагодливи Гира Во Собата, Мрена Тегови За Вежби, Тегови Тегови Во Собата За Домашни Спо?
  • Неодамнешно

Тегови Тегови Во Собата, Гира Мрена Брза Конверзија Со Поврзување Прачка, Прилагодливи Гира Во Собата, Мрена Тегови За Вежби, Тегови Тегови Во

DEN 1286.40

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

? Q & deagigh®Лентата Со Гира Која Е Покриена со Гумена Обвивка Обезбедува Удобно И Нелизгачко Држење Тежински Плочи Изработени Од Мешавина Од Челик и Цемент И Покриени Со ЕКОЛОШКИ СТОМАЧНИ МУСКУЛИ . Текстурата На Дизајнот Го Прави Уникатен, Подобар Зафат, Не Е Лесен За Стареење. ?●2 во 1 КОМПЛЕТ ГИРА● : Овој Прилагодлив Сет На Гира Вкупните Тежини Се 88 килограми. Можете Да Ја Прилагодите Тежината На Гира Според Вашите Потреби. Гира Е Опремена Со Поврзувачка Прачка. Можете Да Ја Ставите Во Мрена За Неколку Секунди, Што Може Да Ги Задоволи Потребите За Вежбање На Горните И Долните Екстремитети. Помага Во Тонирање И Обликување На Рацете, Рамената, Грбот И Зајакнување На Мускулите. Мултифункционалната Опрема За Обука За Сила Обезбедува Подобар Метод За Обука Од Која Било Друга Спортска Опрема. ?€onomономски ДИЗАЈН q : Roономски Зафат Прачка, Со Текстура Во Облик На Дијамант На Површината, И Има Подобар Зафат. Поврзувачката Шипка Има Задебелен Сунѓер Што Може Да Се Лизне, Апсорбира И Да Ја Исфрли Потта , Правејќи Ја Вашата Вежба Поудобна И. ?①ПОДДРШКА НА БРЕНДОТ имаме Можност Да Обезбедиме Висококвалитетни Производи И Брза Реакција По Услугата. Ако Имате Какви Било Прашања Во Врска Со Овој Комплет Гира, Ве Молиме Почувствувајте Контакт. ?●Широко Користен Q-Нашиот Фитнес Сет За Тежина Работи Одлично При Одење, Трчање и Кардио Вежби За Да Помогне-горење, А Исто Така Одличен И За Физички . Помага Во Тренирање И Зајакнување На Четворките, Глутевите, Задникот, Стомачните Мускули, Бицепс, Трицепс, Нозете И Колената Дома Или Спортски Сали. Со Ефективната Фитнес Опрема за согорување Маснотии, Обликувањето На Телото е Прилично Едноставно и Лесно. ? Q & deagigh®Лентата Со Гира Која Е Покриена со Гумена Обвивка Обезбедува Удобно И Нелизгачко Држење. Тежински Плочи Изработени Од Мешавина Од Челик и Цемент И Покриени Со ЕКОЛОШКИ СТОМАЧНИ МУСКУЛИ . Текстурата На Дизајнот Го Прави Уникатен, Подобар Зафат, Не Е Лесен За Стареење. ?●2 во 1 КОМПЛЕТ ГИРА● : Овој Прилагодлив Сет На Гира Вкупните Тежини Се 88 килограми. Можете Да Ја Прилагодите Тежината На Гира Според Вашите Потреби. Гира Е Опремена Со Поврзувачка Прачка. Можете Да Ја Ставите Во Мрена За Неколку Секунди, Што Може Да Ги Задоволи Потребите За Вежбање На Горните И Долните Екстремитети. Помага Во Тонирање И Обликување На Рацете, Рамената, Грбот И Зајакнување На Мускулите. Мултифункционалната Опрема За Обука За Сила Обезбедува Подобар Метод За Обука Од Која Било Друга Спортска Опрема. ?€onomономски ДИЗАЈН q : Roономски Зафат Прачка, Со Текстура Во Облик На Дијамант На Површината, И Има Подобар Зафат. Поврзувачката Шипка Има Задебелен Сунѓер Што Може Да Се Лизне, Апсорбира И Да Ја Исфрли Потта , Правејќи Ја Вашата Вежба Поудобна И.