Dstfuy Прекинувач За Итни Случаи Стоп Притисни Копче, 1 NC Водоотпорен Ip65 Црвен Знак Прекинувач За Итни Случаи Со AC 660V 10a Стоп Прекинувач Кутија За Итни случаи Копче.
  • Неодамнешно

Dstfuy Прекинувач За Итни Случаи Стоп Притисни Копче, 1 NC Водоотпорен Ip65 Црвен Знак Прекинувач За Итни Случаи Со AC 660V 10a Стоп Прекинувач

DEN 915.20

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Спецификација : прекинувач За копче за итно запирање со 4 терминали за завртки, тип на дејство : стегање, тип на контакт : 1 БР + 1 НК, столбови : ДПСТ ЛЕСЕН ЗА УПОТРЕБА : копчето за итно запирање со капаче од црвена печурка е компактно, брзо и лесно за употреба, застанува и се заклучува кога ќе се притисне и може да се ресетира со едноставно притискање и вртење на стрелката. Водоотпорен дизајн : кутијата за прекинувачи за запирање со водоотпорен гумен прстен ја прави заптивката силна и спречува капки вода да влезат во прекинувачот. Дијаметар на печурки : 40 мм / 15,7 инчи; вкупна големина (прибл.) : 7,6 х 7,0 х 9,5 см / 2,99 х 2,76 х 3,74 инчи(Л х ш Х). Повеќекратна УПОТРЕБА - копчето за итно стопирање може широко да се користи за контрола на електромагнетниот стартер, контакторот, релето и другите електрични кола за автоматска контрола. Спецификација : прекинувач За копче за итно запирање со 4 терминали за завртки, тип на дејство : стегање, тип на контакт : 1 БР + 1 НК, столбови : ДПСТ. ЛЕСЕН ЗА УПОТРЕБА : копчето за итно запирање со капаче од црвена печурка е компактно, брзо и лесно за употреба, застанува и се заклучува кога ќе се притисне и може да се ресетира со едноставно притискање и вртење на стрелката. Водоотпорен дизајн : кутијата за прекинувачи за запирање со водоотпорен гумен прстен ја прави заптивката силна и спречува капки вода да влезат во прекинувачот. Дијаметар на печурки : 40 мм / 15,7 инчи; вкупна големина (прибл.) : 7,6 х 7,0 х 9,5 см / 2,99 х 2,76 х 3,74 инчи(Л х ш Х). Повеќекратна УПОТРЕБА - копчето за итно стопирање може широко да се користи за контрола на електромагнетниот стартер, контакторот, релето и другите електрични кола за автоматска контрола.

Emergency stop push button switch with 4 screw terminals, action type:
constricting, contact type