XIXIAN Mini Ултразвучно Чистење Накит 400ml 45khz Пренослива Ултразвучна Машина За Чистење со 4 Режими Тајмер За Очила Протези Часовници Жилети Ѓердани Прстени Монети Алатк?
  • Неодамнешно

XIXIAN Mini Ултразвучно Чистење Накит 400ml 45khz Пренослива Ултразвучна Машина За Чистење со 4 Режими Тајмер За Очила Протези

DEN 607.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Ултразвукот ја користи својата бранова форма за да се шири во течниот медиум за течни кавитации и да произведува меур Вибрации со висока фреквенција од 45 ° 2 KHz, брзо и постојано влијаат на површината на објектот за да ги отстранат дамките. Може да се нанесува во накит, дневни материјали, канцелариски материјали и садови, ефикасно чистење очила, протези, часовници, жилети, ѓердани, прстени, четки за шминка, ножици, монети, стапчиња за јадење, вилушки, лажици и многу повеќе. Внатрешниот резервоар од нерѓосувачки челик со голем капацитет од 400 мл е безбеден и сигурен; со проѕирна покривна плоча за лесно следење. ШКОЛКА ЗА СТОМАЧНИ мускули е цврста и издржлива; 4 влошки против лизгање на дното ги намалуваат вибрациите, стабилни за употреба. Лесен за употреба, едно копче започнете со чистење, избрани 4 видови режим на чистење (режим на очила 2мин/ режим на накит 3мин/ режим на гледање 5мин/ прилагоден режим 10мин), моќно чистење од 15 € 2w. Лесен и пренослив, со елегантен изглед, не само што е практичен за употреба во домашниот живот, туку и удобен за носење за службено патување, патување и многу повеќе. Мини ултразвучно средство за чистење накит усвојувањето на вибрации со висока фреквенција од 45 ° 2 KHz може ефикасно да ги отстрани дамките од предметите. Може да биде широко користен во очила, протези, часовници, жилети, грицки, ѓердани, прстени, четки за шминка и многу повеќе. Со компактна големина, тој е лесен и пренослив за носење кога одите на службено патување или патувате.