Маледан Компатибилен Со Fitbit Инспирира 2 Бендови За Жени И Мажи, Мека Силиконска Спортска Лента За Замена На Ременот За Дишење Нараквици За Инспирирање 2 Фитнес Трак?
  • Неодамнешно

Маледан Компатибилен Со Fitbit Инспирира 2 Бендови За Жени И Мажи, Мека Силиконска Спортска Лента За Замена На Ременот За Дишење

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Маледан Силиконски Спортски Бендови Само Компатибилен Со Fitbit Инспирира 2 Фитнес Тракер Достапни се две големини : Мали вклопувања за 5,5" -7,9"; Големи вклопувања за 7,1"-9,1". (Забелешка : Не За Fitbit Инспирира/Инспирира HR/Ace 2 и други уреди. Тракерот не е вклучен). ●Премиум Материјал●овие стилски издржливи ленти За Fitbit Inspire 2 се изработени од силиконски материјал, БЕЗ иритација на кожата; Супер мек, флексибилен, дише, отпорен на пот и водоотпорен, ви носат одлично искуство со носење. Најдобар придружник во секојдневно време и спортска активност на отворено. ®Совршено Се Вклопува. Маледан За Fitbit Инспирира 2 бендови за жени и мажи беспрекорно ќе се вклопи во вашиот тракер и ќе се заклучи во безбедно стабилно. Лесен за инсталирање и отстранување, не е потребна алатка. Уникатна тока дизајнирана да ја одржува Вашата Инспирација 2 гледајте посигурно без да се грижите дали ќе паднете. ●Дизајн На воздушни Дупки®Лентата Инспирирај 2 Со воздушни дупки создава дишење што ја зголемува удобноста, му овозможува на вашиот зглоб да дише подобро и предизвикува помалку дејство на пот. Специјално дизајниран за вежбање, пливање, возење велосипед, качување, пешачење, трчање, патување и повеќе активности на отворено. €Повеќе Бои Избори ● модниот спортски Инспирира 2 ремени со симпатични и забавни бои, совршени за секојдневно носење или активни и комплементарни на речиси се што носите. Симпатичен подарок за жени мажи за време на Денот на Благодарноста, Денот На Таткото, Денот на Мајката, Денот на Вљубените. Супер Симпатична Мека Силиконски Спортски Бендови со Воздушни Дупки Направи Инспирира 2 види повеќе модерни додатоци.