ТЕНКО 200W LED Паркинг Светла СО ФОТОЕЛЕМЕНТ 5000K Комерцијални LED Површина Осветлување 26000LM IP65 LED Улични Светла Кутија За Чевли Пол Светла Вклучени Лизгање Монтер, Кафеа?
  • Неодамнешно

ТЕНКО 200W LED Паркинг Светла СО ФОТОЕЛЕМЕНТ 5000K Комерцијални LED Површина Осветлување 26000LM IP65 LED Улични Светла Кутија

DEN 1919.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

?Светилките ЗА ПАРКИРАЊЕ СО овозможена фотоелемент доаѓаат со сензор за фотоелементи самрак до зори, кој ја детектира амбиенталната светлина и автоматски ја вклучува/исклучува ЛЕР ?Не грижете се За led паркинг led тела за светло за чевли многу жешко, радијаторот усвојува шуплив дизајн за да ја зголеми површината за дисипација на топлина, да го забрза протокот на воздух, да одземе повеќе топлина, да го заштити чипот и да ви обезбеди 50.000+ часови долготрајна услуга за осветлување. ?Висока Ефикасност На Светлината - Ова Улично Светло ПРЕДВОДЕНО ОД 200 W е неверојатна LED Ефикасност од 130lm/w, Идеално за замена на традиционалниот метален халид од 800w, што исто така ви дава подолг животен век. ?Кажи Не за треперење! Висококвалитетна ЛЕД светилка, лед светла за чевли заштита на Животната Средина без УВ или ИНФРАЦРВЕНО зрачење. целосно погоден за надворешни места како што се плоштади, паркинзи, патеки, спортски терени. ?Сигурна 5-годишна Гаранција И Професионална Услуга-ТЕНКУ ветува дека сите светла за паркирање предводени Од арес се враќаат бесплатно во рок од 30 дена и обезбедува 5 години сигурна гаранција. ?Светилките ЗА ПАРКИРАЊЕ СО овозможена фотоелемент доаѓаат со сензор за фотоелементи самрак до зори, кој ја детектира амбиенталната светлина и автоматски ја вклучува/исклучува ЛЕР. ?Не грижете се За led паркинг led тела за светло за чевли многу жешко, радијаторот усвојува шуплив дизајн за да ја зголеми површината за дисипација на топлина, да го забрза протокот на воздух, да одземе повеќе топлина, да го заштити чипот и да ви обезбеди 50.