Амосфун 1-20 броеви на табели за држачи за свадбени броеви дрвени свадби Рустикални центри- табели со знаци на табели броеви на држачи за држач за држачи на дрвени бр?
  • Неодамнешно

Амосфун 1-20 броеви на табели за држачи за свадбени броеви дрвени свадби Рустикални центри- табели со знаци на табели броеви

DEN 223.68

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

СВЕТСКИОТ ХЕКСОГАГОНСКИ ДИЗАЈН ДИЗАЈН МЕКЕ ИТ шик и уметнички Погоден за банкет, роденден, угостителство, свадба, свадбена прием, годишнина, - забава, домашен настан, итн. Со држач за држачи, лесно може да се стави на табелите -гума. Направено од врвен материјал од дрво, тој е издржлив и може да се користи повторно. Едноставен начин за обележување на табелите на вашиот прием. Опис Оваа ставка е збир од 20 броеви за часовници, што е лесен начин за обележување на часовникот на бирото за прием. Вклучува броеви од 1 до 20 облик за распределување на седиштата. Користејќи ја основата на штандот, може лесно да се постави на табелата за гости. Холопскиот шестоаголен дизајн го прави шик и уметнички. Погодно е за банкети, родендени, угостителство, свадби, свадбени банкети, годишнини, забави, семејни настани, итн. Функција- Боја : Како што е прикажано на сликата.